Här kan du läsa om våra egna spelteorier för streckspelen inom travsporten!

 

 

På V75 är det inte så viktigt att hitta en spik med låg streckprocent,det räcker oftast att din spik vinner då utdelningen på full pott brukar bli bra ändå.

  

Däremot så måste du ha med några lopp med hästar som är streckade på under 15 procent för att utdelningen ska kunna sticka iväg.

    

Egentligen gäller detsamma på V64 som är ett ruskigt bra spel, det är mycket små
system som är med och spelar och du får bra betalt på skrällarna bakom de mest streckade hästarna.   

 

Spela med två spikar

 

Spelar du ett matematiskt system på V75 bör du ha två spikar. Om du bara har en spik har du inte råd med särskilt många hästar i övriga lopp, och då blir det ett tunt system.

 

 

Du bör försöka få till en känsla för hur du ska tänka, för du ska kunna förklara HUR det ska gå till för dina drag ska vinna. Inte bara lista upp ett antal hästar på ett system, då blir lättare att spela själv om man lyckas få till det tanke sättet. 

 

Sedan bör ni försöka att analysera vilka betrodda hästar som inte ska vara det. Överspelade hästar som Harry Boy streckar mycket och som du tjänar på att inte ta med på lappen. De ger för dåligt betalt i förhållande till vinstchansen. 

Den första känslan

De bästa dragen får man oftast redan när man ser listan. Resten av jobbet går ut på att stärka och konfirmera den känslan, eller slå bort känslan. Vi tycker att man ska kunna tala om HUR hästen vinner, inte att den bara är bäst. Om det sen är ledningen eller att de andra kör ihjäl sig är olika från fall till fall, försök att tänka på det viset.

Sista minuten informationen avgörande

Försök att lära dig hästarna och deras egenskapern analyserar sedan loppen noggrant och knyt ihop förarbetet du gjort med sista minuten informationen.

 

 

Sista minuten informationen avgörande

 

Det är informationen som man får via värmningar, ATG live eller Travnet Xpress efter 15.00 på onsdagar och 12.00 på lördagarna som får känslan att falla på plats. Men har du inte pluggat in grunden så har sista minuten informationen i sig inget större värde tänk på det.  

Analysera ett travlopp

Anders inleder med att berätta hur han resonerar när han ska analysera ett travlopp.

  

Det första jag gör är att kolla upp hästen på band eller lopparkivet, i bästa fall har jag egna synintryck från ett besök på travbanan,det gäller att skaffa sig en uppfattning om vilken typ av häst det är säger Anders.

 

När Anders skaffat ett intryck av hästen och prestationer i tidigare starter kommer det viktiga att lista ut vilken häst som tar ledningen det är en av de viktigaste nycklarna till framgång för en travspelare, det är mycket viktigt att tänka på säger Anders.

 

Var vaksam på kunniga tränare

 

Anders har en viktig riktlinje som han delar med sig av och som har legat till grund för många av hans egna spelframgångar.
 

När en häst som är bra och har en bra tränare har gjort två dåliga starter så börjar folks intresse minska, då går oddsen automatiskt upp, det finns inte i deras värld att ställa ut hästen i en tredje start utan att ha fått ordning på det, förklarar Anders.
 

Exempel:När Stig H Johansson startade Pirate Copy på V75 på Färjestad 2005 så var den hästen streckad på bara 3 % av V75-kupongerna,han hade en dålig rad och stod i ett väldigt högt odds på vinnarspelet, 36.20. jag räknade med att om Stig H ändå väljer att starta så har han gjort de ändringar som behövs så jag tog rejält betalt på dagens dubbel mycket på grund av Pirate Copy vann till högt odds! 


 

Travspecialisten vi hjälper dig en bit på vägen!